Over ons

Kom in alle rust meer te weten over Acoustic Lighting en de eigenaar.

❛❜ Creativiteit, geluidsabsorptie en duurzaamheid staat centraal bij Acoustic Lighting.
Tom Rozestraten
Eigenaar
Social Media
Ons verhaal
Wij werken samen met Nederlandse producenten. Kwaliteit kunnen wij hierdoor garanderen en zo houden we onze voetafdruk klein.

Acoustic Lighting is opgericht in 2022 door Tom Rozestraten. Tom is het bedrijf begonnen, omdat hij weinig creatieve en functionele oplossingen had voor geluidsabsorptie. Het saaie en lelijke noppenschuim was wel toe aan iets nieuws. Hieruit ontstond het idee om hanglampen te gaan ontwerpen van akoestisch materiaal. Dit zou tegelijkertijd de consument meer licht als rust moeten bezorgen. Om zijn plannen in werkelijkheid te brengen, is Tom gaan samenwerken met een ervaren vormgever. Samen met deze designer zijn er verschillende tekeningen gemaakt, zodat de eerste samples gemaakt kon gaan worden.

De producten van Acoustic Lighting worden altijd door Nederlandse bedrijven geproduceerd. Een hoge kwaliteit kan hierdoor gewaarborgd worden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze producten een kleine voetafdruk hebben.

In middel bestaat het assortiment uit verschillende lampen. Elke lamp is ook leverbaar in verschillende kleuren, zodat het altijd bij uw huis past. Daarnaast is Acoustic Lighting continu bezig met het verder uitbreiden van het assortiment.

Akoestisch

Onze producten absorberen geluid, waardoor uw akoestiek verbeterd.

Lichtgewicht

Elk plafond kan onze lampen dragen, omdat ze van licht materiaal zijn.

Duurzaam

De hanglampen zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

Follow

Winkelwagen